Treningsveiledning

Treningsveiledning


Vi har dyktige treningsveiledere som hjelper deg i gang - og hjelper deg videre - med treningen!


Gratis veiledning/PT Start
Alle som har årsmedlemskap hos Spenst Gloppen får en gratis veiledningstime med omvisning i styrkerommet, opplæring på apparater og mulighet for å få satt opp basis helkroppsprogram (i hovedsak apparattrening og enkle frivektsøvelser). Avsatt tid til veiledningstimen er 45 minutter.

Denne timen kan du benytte deg av inntil 3 mnd etter signering av årsmedlemskap.

Du vil kanskje ha behov for litt hjelp og veiledning utenom denne veiledningstimen. Det vil stort sett alltid være noen av oss å spørre om hjelp. Kanskje husker man ikke alle detaljene om utførelse og teknikk etter oppstartstimen.

 

Viderekommen eller oppfølgende veiledning
Viderekommen veiledning eller oppfølgende veiledning for medlemmer er mulig å bestille i resepsjonen. Denne veiledningen kan bestå av hjelp til å bytte øvelser i treningsprogrammet eller sette opp nytt treningsprogram tilpasset deg og dine behov og mål, lære enkel frivektstrening, hjelp til å planlegge treningsuka, hjelp til å motivere gjennom treningsøkta og se at øvelsene blir gjort riktig. Veilederen vil hjelpe deg til riktig trening og videre utvikling. Ettersom kroppen tilpasser seg treningen kan det være at treningsprogrammet bør utvikles videre for å få best mulig effekt. Det er viktig for oss at du føler trygghet og får mest mulig ut av treningsinvesteringen din. Avsatt tid: 50 minutter.

Pris: Kr 299


Ønsker du hjelp med styrketreningen utover dette? Sette opp spesifikke styrkeprogrammer, lære deg viderekomne øvelser eller få videre oppfølging gjennom treningsøkta? Da er våre personlige trenere tilgjengelig for deg! Les mer om Personlig Trener på nettsiden vår HER eller ta kontakt med resepsjonen.


Spenst Gloppen
Krånavegen 5
6823 Gloppen
Tlf. 57 86 50 60
E-post gloppen@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern