Endelig! Vi åpner 15. juni.

Endelig! Vi åpner 15. juni.

Vi gleder oss til å se deg igjen på trening!


Vi har innført nye og viktige smittevernsrutiner for at du skal oppleve trygg trening hos oss når vi gjenåpner senteret fra 15. juni.

Trygg trening er ikke en motsetning til gode treningsresultater. Å være hos oss skal være en god opplevelse. Tiden du er hos oss skal være like bra som før Covid-19, og samtidig skal du være trygg.

Du vil se oppslag på senteret og vi ber deg om å hjelpe oss å følge disse. Dette innebærer først og fremst å vaske hendene regelmessig og rengjøre alt utstyr du benytter på trening. Alle fasiliteter vil være åpent som normalt.

På grunn av garderobekapasitet anbefaler vi alle våre medlemmer som ikke har behov for å benytte seg av garderobe å komme ferdig skiftet og ha minst mulig med deg inn på senteret, eksempelvis unngå å ta med ytterjakke, bag o.l, samt dusje hjemme. Dersom du ønsker å trene på tidspunkt med mindre folk vil vi anbefale deg å unngå den travleste perioden mellom kl. 17-19 på hverdager.

Det er satt opp hygienestasjon ved inngangen. Alle våre medlemmer må vaske eller rengjøre hendene med antibac ved ankomst. Toaletter er åpne slik at du også har tilgang til god håndhygiene under treningen. I tillegg til at du hjelper til med å vaske utstyret du tar i etter bruk, har vi selvfølgelig også oppgradert våre renholdsrutiner, og følger alle retningslinjer gitt av Folkehelseinstituttet for å gi deg TRYGG trening.

Dersom du er i en risikogruppe og er usikker på om du kan trene ber vi deg ta kontakt med oss for veiledning.

HVA GJØR VI?

Rent senter
Treningssenteret er nedvasket og klargjort i henhold til Folkehelseinstituttets anbefaling. Våre nye vaskerutiner er innført slik at du skal føle deg trygg når du er hos oss. Det legges spesielt vekt på alle berøringsflater og treningsutstyr.

Trygg trening
Vi følger Folkehelseinstituttets råd og veiledning. Vi har derfor økt avstanden mellom styrke- og/eller kondisjonsmaskinene og tilpasset vår gruppetimeplan etter nye standarder.

Oppdatert smittevernkunnskap
Våre ansatte er lært opp i smittevern for sikker og trygg trening hos oss.

HVA GJØR DU?

Kom frisk
Føler du deg dårlig eller har luftveissymptomer ber vi deg om å holde deg hjemme. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake når du er symptomfri.

Hold avstand
Hold anbefalt avstand på 1 meter. Ved harde kondisjonsøkter økes avstanden til 2 meter.

Vask hendene
Alle våre medlemmer må vaske eller rengjøre hendene sine med antibakk ved ankomst.

Følg våre smittevernsregler
Vi setter stor pris på at du følger våre anvisninger. Din innsats gjør en forskjell.


VÅRE NYE TRIVSELS- OG SMITTEVERNSREGLER:

 • Husk å registrer deg når du ankommer
 • Vask hendene grundig og ofte
 • Bruk våre hånddesinfeksjons stasjoner
 • Bruk eget håndkle under trening
 • Hold deg hjemme hvis du føler deg syk
 • Hold anbefalt avstand på 1 meter
 • Ved harde kondisjonsøkter økes avstand til 2 meter
 • Bruk T-skjorte/overdel som dekker mage og rygg
 • Det er kun tillatt med innesko i treningsstudio og salene
 • Vask og rydd på plass vekter, apparater og utstyr etter bruk
 • Vi anbefaler at du skifter til treningstøy før du kommer på trening
 • Det er ikke tillatt med yttertøy, bagger o.l. i treningsarealene
 • Sørg for å hoste i albuekroken eller et papir som kastes.


Informasjon om ditt medlemskap

Vi ønsker igjen å takke for all støtte vi har fått i denne utfordrende og spesielle perioden, det betyr mye for oss. Takk til alle dere som valgte å la trekket gå som normalt. Vi er fast bestemt på å gjøre vårt ytterste for å gi knallgode treningsopplevelser i tiden som kommer.

Det har vært en lettelse å få lov til å åpne senteret igjen og vi gleder oss masse til å ta fatt på sommerens aktiviteter og timeplan sammen med dere.

Ny gruppetimeplan
Første åpningsuke fortsetter vi med samme timeplan som vi har hatt når senteret har vært stengt. Fra 22. juni vil vi starte opp med gruppetimer inne. Samtidig vil vi etter gode tilbakemeldinger på våre utetimer fortsette med dette tilbudet gjennom sommeren.
Det er viktig at du booker plass via vår nettside eller Spenst appen. Timer inne med høy intensitet har et krav om 2 meter avstand mellom deltakere. Timer med lav intensitet, 1 meter avstand. Dette gjør at kapasiteten i gruppetreningssalen blir betydelig redusert. For å klare å ta unna flere per time vil vi supplere med utetimer slik at flest mulig får delta på våre gruppetimer.

Åpningstider resepsjon
Gjennom sommeren vil vi ha følgende åpningstider i resepsjonen:

Mandag - Fredag: kl. 09:00 – 17:00
Lørdag: kl. 10:00 – 13:00
Søndag: Stengt

Nøkkelkort
Mandag 15. juni vil ikke senteret åpne før kl. 09:00 når resepsjonen åpner, men allerede etter at resepsjonen stenger kl. 17:00 samme dag vil ditt nøkkelkort fungere som normalt. Du vil etter dette kunne trene fra kl. 05:00 om morgenen til kl. 24:00 om kvelden alle dager med unntak av søndag. Inntil videre er senteret stengt på søndager, men vi vil vurdere fortløpende å holde åpent for nøkkelkort også søndager. Følg derfor med på vår hjemmeside og sosiale medier for mer informasjon om dette.

Personlig Trener
Skulle du ha behov for hjelp til å komme i gang med treningen igjen står vår personlig trener Julie Varpe klar. Ta kontakt med resepsjonen ved behov, eller send en epost til gloppen@spenst.no for å booke en uforpliktende samtale med PT.


Skulle du ha spørsmål om ditt medlemskap, eller andre spørsmål om åpningstider, online trening, personlig tilpasset treningsprogram e.l., i tiden som kommer, er det fint om du tar kontakt med oss i resepsjonen eller sender oss en epost på gloppen@spenst.no.

Vennlig hilsen alle oss på
Spenst Gloppen<< Tilbake
Spenst Gloppen
Krånavegen 5
6823 Gloppen
Tlf. 57 86 50 60
E-post gloppen@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern